Mi Casa es Su Casa

vergaderen

bij

SU CASA

Team sessies - Brainstormen – Trainingen – Vergaderingen

LOCATIE BOEKEN

Over SU CASA

SU CASA ligt in het midden van de Korte Houtstraat. Het is de internationale insta hotspot van Haarlem.

The most beautiful street in Holland. That’s what they say….

 

De straat is een oase van groen, bloemen, bomen, versieringen, lampenkappen en engelen. Internationaal gezien krijgt deze straat veel aandacht. Binnen bij SU CASA vind je rust, zachte kleuren, warmte en kalmte. De stille stadstuin voelt als een mooi verlengstuk daarvan met vogels en groen.

 

De verbouwing bleek een immense grote klus vol uitdagingen. Niet heel gemakkelijk want de Korte Houtstraat is een pittoresk straatje zonder auto’s en vol met planten en bloemen. De aannemer moest met een kruiwagen de grote hoeveelheid materialen en isolatie brengen en de aanhangwagen werd met de hand de straat in- en uitgeduwd. Pittoreske plekjes vragen nu eenmaal om wendbaarheid en flexibiliteit.

DE INDELING

De ruimte is flexibel en in te delen tot max 12 personen voor vergaderingen en trainingen.

 

Aan tafel max 12 personen

*

In kring max 12 personen

*

Op poef max 12 personen

 

Wil je net even iets anders? Op de poef ontstaat er een andere dynamiek en informele sfeer die steeds vaker aangevraagd wordt. Afhankelijk van doel en opzet van de vergadering of training. Er is een prachtige keuken en lunch – diner plek aangrenzend aan een heerlijke romantische stadstuin in hartje centrum Haarlem.

 

De ruimte is perfect voor trainingen, brainstormsessies, workshops, private diners, baby showers en coaching sessie voor max 12 personen.

 

Ook wordt de ruimte aangeboden voor kleinschalige diners met een bijzondere styling die op maat en in overleg gecreëerd wordt. Persoonlijk, kleinschalig, exclusief en met hoogwaardige materialen en de ultieme persoonlijke service zoals je dat hier mag verwachten. Wil je de ruimte huren voor andere activiteiten? We worden regelmatig gevraagd onze locatie in te zetten voor fotostudio activiteiten of styling sessies. We overleggen graag.

 

Mi Casa es Su Casa.

 

Mijn huis is jouw huis, letterlijk en figuurlijk en dat gevoel ga je ervaren als je bij ons bent.

LOCATIE BOEKEN

 

Wanneer je bij ons boekt gaan we voor aandacht, eerlijke, duurzame en hoogwaardige producten. Bij ons alleen maar de goede koffietjes, cappuccino’s heerlijke verse thee, fruit, dadels, noten en heerlijke chocolade.

WAT KAN ER NOG MEER

Een geweldige historische stadswandeling al dan niet met een gids of fietsen naar het strand, Diner in overleg. Direct om de hoek vind je geweldige restaurants met vele mogelijkheden. Cleo adviseert je graag en denkt mee.

VERGADERLOCATIE OF TRAININGSRUIMTE BOEKEN?

Bekijk hier de tarieven en mogelijkheden. Heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact op.

LOCATIE BOEKEN

Korte Houtstraat 16
2011 ZP Haarlem

T: 06 53 12 05 29
E: cleo@cleoepskamp.nl

© SU CASA   -   Webdesign: Silicium Interactief