Mi Casa es Su Casa

vergaderen

bij

SU CASA

Team sessies - Brainstormen – Trainingen – Vergaderingen

LOCATIE BOEKEN

Over Cleo

Styling en inrichting is Cleo niet vreemd en haar winkel- concept …Leuk! is nog steeds bekend bij een groot publiek. In SU CASA combineert ze en inspireert ze met prachtige meubels en accessoires die allemaal te koop zijn en te bestellen. Een heerlijk plek vol met inspiratie, warmte en verbinding.

 

Vanuit haar vakgebied als trainer en coach weet ze als geen ander hoe groot het verschil is door naast een goede training ook voor een fijne trainingslocatie of vergaderlocatie te kiezen. Al jaren was ze op zoek naar die ene juiste plek en in mei 2023 stond ze midden in de stadstuin van dit rijksmonument. Een pareltje dat verduurzaamd, zwaar gerestaureerd en verbouwd moest worden. Binnen drie minuten was het besluit genomen. Aan alle voorwaarden wordt hier voldaan en meer dan dat.

 

Overal is over nagedacht. Van vloerverwarming tot een zeer goede geluidsisolatie. Exclusief en alleen voor jouw team. Aandacht maakt alles mooier en dat wordt hier letterlijk opgevat. Alleen op de juiste plek kan verandering en groei kan plaatsvinden. Een onderschat gegeven. Hoe meer je je thuis voelt, hoe meer openheid je bereikt tijdens je meeting. Met ruim dertig jaar ervaring als trainer en facilitator weet ze wat er nodig is voor het beste resultaat.

VERGADERLOCATIE OF TRAININGSRUIMTE BOEKEN?

Bekijk hier de tarieven en mogelijkheden. Heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact op.

LOCATIE BOEKEN

Korte Houtstraat 16
2011 ZP Haarlem

T: 06 53 12 05 29
E: cleo@cleoepskamp.nl

© SU CASA   -   Webdesign: Silicium Interactief